Vaixells de paper

Què us pot aportar aquest bloc? Honestament, no gaire massa cosa la veritat. Es tracta tan sols d’un exercici intern per millorar la meva capacitat d’expressió escrita. Diuen que per aprendre a escriure, a explicar històries, calen sobre tot dues coses: la primera, llegir molt; en segon lloc, escriure.

Llegir, intento fer-ho amb assiduïtat…llàstima que els llibres no portin incorporat el temps que és necessari dedicar-lis. Seria genial: et regalen un llibre, i amb ell el temps per llegir-lo.

Escriure, no ho faig tant sovint com voldria. Però soc massa covard o mandrós (de fet, no són pas la mateixa cosa?) per posar-me a escriure “seriosament”.  Ja fa un any o així que em passejo amb una petita llibreta, on vaig anotant coses que veig o que em passen pel cap… Petites idees que saps que sinó les escrius al moment s’evaporaran. Aquest bloc és un segon pas: aquí vull donar una mica més de forma a aquelles anotacions.

Confio divertir-me molt escrivint aquí.  I aquesta és la única declaració d’intencions que penso fer. Ja us ho he comentat al començament: no n’espereu gaire. Tanmateix, si voleu fer-me arribar alguna observació i ho voleu fer més enllà de l’opció habilitada per fer comentaris, em podeu escriure a juanjocard@yahoo.com.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s